Werken in België als Nederlander

Werken in België als Nederlander

Bent u woonachtig op de grens en gaat u werken in België als Nederlander? Vergis u dan niet over de fiscale veranderingen die hierbij komen kijken.

Als belastingadvieskantoor gevestigd in Breda en Chaam zien wij dagelijks situaties voorbij komen van grensoverschrijdend werken, in beide richtingen. Dat zal voor het werk op zichzelf geen enkele belemmering mogen vormen, voor de persoonlijke fiscale situatie is dat echter een ander verhaal.

Als u in de situatie zit van werken in België als Nederlander, dan komt u in een aparte categorie belastingbetaler terecht. Hier geldt een wirwar van regels en wetten voor en die maken de belastingzaken er niet direct veel gemakkelijker op.

Doordat deze situaties enigszins uniek zijn, verschilt het ook nog eens per individu, waardoor er geen vaste lijn is in grensoverschrijdend werken.

Het is in dat perspectief zeer zeker aan te raden dat u een adviseur in de arm neemt die u bijstaat bij alle zaken die hierin een rol spelen.

Werken in België als Nederlander is bovendien een stuk prettiger als u weet dat alle fiscale zaken zijn geregeld. Dat gemis vangen wij voor u op door hierin u de helpende hand te bieden.

Grensarbeider België Nederland

Als u in de situatie van werken in België als Nederlander zit, dan bent u voor de wet officieel een grensarbeider.

De grensarbeider België Nederland krijgt te maken met grensoverschrijdende fiscale- en verzekeringszaken en dat per situatie goed bekijken is erg belangrijk om verrassingen te voorkomen.

Onze medewerkers weten met alle regels en wetten wel raad, waardoor wij u zeer nauwkeurig het juiste advies kunnen bieden.

Naast adviseren kan A.C. Koijen & Partners tevens voor u alle fiscale zaken verzorgen, waardoor u zich geen enkele zorgen hoeft te maken over uw situatie als grensarbeider België Nederland.

Werken in België als Nederlander kan voor u persoonlijk erg ingewikkeld zijn op belastingtechnisch vlak, maar dat is niet het enige. Ook voor ondernemers kan het erg ingewikkeld zijn als er sprake is van grensarbeiders.

A.C. Koijen & Partners staat zowel particulieren als ondernemers met dergelijke situaties bij.

Onze specialisten bekijken met veel nauwkeurigheid elke situatie voor eenieder die in deze werksituatie verkeert en komt uiteraard met de beste oplossingen. Dat kan in de vorm van advies, maar ook in de vorm van actie waarbij wij alle belastingzaken voor u realiseren.

Werken in België als Nederlander en vice versa is iets wat per situatie apart aandacht nodig heeft en hiervoor verwelkomen wij u graag op ons kantoor.

inzicht te krijgen op uw situatie maken wij graag kennis met u. Brengt u binnenkort een bezoek aan ons kantoor te Breda of Chaam?

Wij kijken uit naar uw komst. Maak een afspraak. De koffie staat al klaar!

Wij zijn

  • Ruim 50 jaar ervaring in regio Breda & Chaam
  • Altijd direct benaderbaar
  • Aantrekkelijke tarieven voor MKB
  • Omvangrijke kennis van fiscaliteit
  • Pro-actief meedenken én handelen
  • Periodieke controle van uw belastinggegevens
  • Persoonlijke service als kern van dienstverlening
fiscount logo

Deskundig advies nodig?

Maak een afspraak voor een advies of kennismaking

Locaties

Vestiging Breda

Esserstraat 79
4813 EJ Breda
Tel. 076 - 514 74 44
E-mail: boekhouding@ackoijen.nl

Vestiging Chaam

Raadhuisplein 1
4861 RV Chaam
Tel. 0161 - 492 508
E-mail: boekhouding@ackoijen.nl