Fiscaal juridisch advies

A.C. Koijen & Partners is ruim 50 jaar bedreven in het adviseren rondom fiscale zaken. Wij bieden hierin uitgebreid en helder fiscaal advies aan vanuit onze kantoren te Breda en Chaam.

In aanvulling hierop heeft A.C. Koijen & Partners juristen in haar team, die u bij kunnen staan met fiscaal juridisch advies in de regio Breda. Als ondernemer is het van belang dat de fiscale zaken op orde zijn,  juridische ondersteuning in deze is nooit een overbodige luxe.

Onze belastingadviseurs passen hun kennis en ervaring toe op uw situatie. Door onze jarenlange ervaring in het uitbrengen van fiscaal juridisch advies kennen wij alle branches van binnen en buiten.

Wij kennen alle ins- en outs van uw branche, alle regelgeving en fiscale voorwaarden en daarom staan wij dicht bij u en uw werkzaamheden.

U krijgt dus altijd een sluitend fiscaal juridisch advies waar u direct wat aan heeft en A.C. Koijen & Partners ondersteunt u altijd in vervolgtrajecten.

Fiscaal advies in Breda en Chaam

A.C. Koijen & Partners is met haar vestigingen in Breda en Chaam vooral in dat gebied actief voor fiscaal juridisch advies. U kunt hier altijd even binnenlopen met uw vragen of kom langs voor een kennismakingsgesprek.

Wilt u liever een afspraak maken voor juridisch advies in Breda of Chaam? Dat kan natuurlijk ook. A.C. Koijen & Partners zal in elke situatie, voor juridische hulp op fiscaal gebied, uw bedrijf de onze maken qua inleving, zodat wij u op de juiste manier kunnen ondersteunen in onze adviserende rol.

In aanvulling op het fiscaal juridisch advies zijn wij tevens in te schakelen als startersbegeleider.

Ook kunnen wij u op fiscaal juridisch vlak ondersteunen bij het oprichten van een VOF, de oprichting van een BV of bij de start van een eenmanszaak.

Ontdek uw besparingsmogelijkheden

Om u volledig te ondersteunen in fiscaal juridisch advies maar ook voorafgaand van de belastingaangifte bieden wij de Verborgen Besparingen Scan. Zo heeft u direct inzicht in fiscale besparingen.

Wij zijn

  • Ruim 50 jaar ervaring in regio Breda & Chaam
  • Altijd direct benaderbaar
  • Aantrekkelijke tarieven voor MKB
  • Omvangrijke kennis van fiscaliteit
  • Pro-actief meedenken én handelen
  • Periodieke controle van uw belastinggegevens
  • Persoonlijke service als kern van dienstverlening
fiscount logo

Privé administratie

Particulier

Administratie & boekhouding

Particulier & zakelijk

Grensarbeider België

Particulier & zakelijk

Belastingadvies & aangifte

Particulier & zakelijk

Deskundig advies nodig?

Maak een afspraak voor een advies of kennismaking

Locaties

Vestiging Breda

Esserstraat 79
4813 EJ Breda
Tel. 076 - 514 74 44
E-mail: boekhouding@ackoijen.nl

Vestiging Chaam

Raadhuisplein 1
4861 RV Chaam
Tel. 0161 - 492 508
E-mail: boekhouding@ackoijen.nl