Belastingadvies voor particulieren

Belastingaangifte, advies en administratie oplossingen voor particulieren

De administratie- en belastingadviseurs van A.C. Koijen & Partners specialiseren zich al 50 jaar in dit vakgebied!

U kunt bij ons terecht om:

Wij bieden onze particuliere klanten ondersteuning en advies op drie verschillende punten:

  1. Grensarbeid België-Nederland
  2. Administratieve werkzaamheden
  3. Regelen van al uw belastingzaken.

Grensarbeid België Nederland

Als u in Nederland woont, maar in België werkt of vice versa, dan komt u terecht in een wirwar van wetten en regels, wat behoorlijk ingewikkeld kan zijn. Wij helpen u met het doen van de belastingaangifte, loonheffingen, grensoverschrijdend verzekeren, fiscaliteit, berekeningen NL/BE inkomen enzovoort.

Bent u een grensarbeider in een andere variant, omdat u werkt in Duitsland of in Frankrijk? Ook dan kunt u bij ons terecht. Bespaar u de moeite van veel uitzoekwerk en frustratie en verwarring. Wij zorgen dat alles voor u in orde gemaakt wordt.

Fiscaal advies in Breda en Chaam

Uw belastingaangifte laten doen is veelal een stuk makkelijker als u hier niet ervaren in bent. A.C. Koijen & Partners verzorgt dit in z’n geheel voor u en tevens bieden wij specifieke ondersteuning bij andere aspecten. Wij kunnen voor u de aanvraag zorgtoeslag in orde maken, de bijverdiensten belasting afhandelen, ondersteuning bieden bijschenken en erven, een tweede baan en meer.

Vanuit onze kantoren in Breda en Chaam bieden wij u fiscaal advies en u kunt tevens uw gehele fiscaliteit bij A.C. Koijen & Partners uitbesteden. Dat bespaart u een hoop tijd en energie. U weet dat het op tijd in orde gemaakt wordt en belangrijker nog, u betaalt nooit meer dan nodig is. Onze belastingadviseurs in Breda en in Chaamstaan altijd voor u klaar als hulp nodig heeft bij belastingzaken.

Maak vandaag nog een afspraak met onze belastingadviseur voor fiscaal (juridisch) advies.

Uw privé administratie en bijkomstigheden

U kunt uw gehele administratie uitbesteden bij A.C. Koijen & Partners. Wij kunnen u hierin ondersteunen als u daar moeite mee heeft. Als u financiële problemen heeft kunnen wij dit voor u verhelpen, maar ook als het neigt naar financiële problemen staan wij u bij in het voorkomen hiervan.

De administratie uitbesteden als particulier bij A.C. Koijen & Partners geeft u de garantie dat een expert u zal adviseren en bijstaan op elk gewenst vlak. Wij zorgen voor een duidelijk budgetbeheer eventueel met budgetcoaching.

Ook voorzien wij de bewindvoering, het opstellen van een financiële verantwoording voor de kantonrechter, als daar sprake van is. In het verlengde daarvan kunnen wij voor u de belastingaangifte doen en u bent altijd van harte welkom voor advies en persoonlijke begeleiding. Wij begrijpen dat dit een delicate kwestie kan zijn en daarom maken wij eerst graag kennis met u.

Particulier advies

Wij zijn

  • Ruim 50 jaar ervaring in regio Breda & Chaam
  • Altijd direct benaderbaar
  • Aantrekkelijke tarieven voor MKB
  • Omvangrijke kennis van fiscaliteit
  • Pro-actief meedenken én handelen
  • Periodieke controle van uw belastinggegevens
  • Persoonlijke service als kern van dienstverlening
fiscount logo

Privé administratie

Particulier

Administratie & boekhouding

Particulier & zakelijk

Grensarbeider België

Particulier & zakelijk

Belastingadvies & aangifte

Particulier & zakelijk

Deskundig advies nodig?

Maak een afspraak voor een advies of kennismaking

Locaties

Vestiging Breda

Esserstraat 79
4813 EJ Breda
Tel. 076 - 514 74 44
E-mail: boekhouding@ackoijen.nl

Vestiging Chaam

Raadhuisplein 1
4861 RV Chaam
Tel. 0161 - 492 508
E-mail: boekhouding@ackoijen.nl