Aanvraag zorgtoeslag

In veel situaties kan het voorkomen dat u recht heeft op zorgtoeslag. Maar hoe weet u dat u de aanvraag zorgtoeslag op de juiste wijze indient? Klopt uw aanvraag zorgtoeslag wel?

Wilt u voorkomen dat het aanvragen van de zorgtoeslag u op een later tijdstip benadeeld door een aanslag van de Belastingdienst?

Voorkom gedoe met uw zorgtoeslag en laat A.C. Koijen & Partners u bijstaan bij de aanvraag van zorgtoeslag.

Wij bieden de service voor particulieren waarbij wij de aanvraag zorgtoeslag voor u en eventueel uw gezin in orde maken. U weet hierdoor zeker dat de aanvraag op de juiste wijze wordt ingediend waardoor u niet achteraf met verrassingen te maken krijgt.

De aanvraag zorgtoeslag zal in overleg met u in orde gemaakt worden en u krijgt vanzelfsprekend direct uitleg bij wat wij precies voor u doen. A.C. Koijen & Partners is expert op het gebied van belastingzaken voor particulieren en zakelijke klanten.

Al onze medewerkers zijn goed op de hoogte van de laatste regelgeving, zodat de aanvraag zorgtoeslag altijd op de juiste manier ingediend wordt.

Wij maken graag met u kennis via een kennismakingsgesprek, zodat u kan vertellen wat uw situatie is en waarbij wij u tot in detail vertellen wat wij voor u kunnen betekenen betreffende de aanvraag zorgtoeslag.

Breed pallet aan af te nemen diensten bij A.C. Koijen & Partners

U kunt ook bij ons terecht voor hulp bij belastingzaken in diverse andere opzichten. Van particuliere bijverdiensten tot zaken die gerelateerd zijn aan grensarbeid en van een woning aankopen tot aan echtscheidingen.

De hulp bij belastingzaken van A.C. Koijen & Partners spreidt zich uit over het hele spectrum van belastingzaken die voor u als particulier van belang zijn, wat de situatie ook is.

Voor meer informatie over onze hulp bij belastingzaken, de aanvraag zorgtoeslag en meer, kunt u contact opnemen.

Voorkom onnodig ingewikkelde situaties en laat de aanvraag zorgtoeslag en allerlei andere belastingzaken door A.C. Koijen & Partners verzorgen. U hoeft nergens naar om te kijken en u krijgt de garantie dat het correct uitgevoerd wordt.

Wij zijn

  • Ruim 50 jaar ervaring in regio Breda & Chaam
  • Altijd direct benaderbaar
  • Aantrekkelijke tarieven voor MKB
  • Omvangrijke kennis van fiscaliteit
  • Pro-actief meedenken én handelen
  • Periodieke controle van uw belastinggegevens
  • Persoonlijke service als kern van dienstverlening
fiscount logo

Privé administratie

Particulier

Administratie & boekhouding

Particulier & zakelijk

Grensarbeider België

Particulier & zakelijk

Belastingadvies & aangifte

Particulier & zakelijk

Deskundig advies nodig?

Maak een afspraak voor een advies of kennismaking

Locaties

Vestiging Breda

Esserstraat 79
4813 EJ Breda
Tel. 076 - 514 74 44
E-mail: boekhouding@ackoijen.nl

Vestiging Chaam

Raadhuisplein 1
4861 RV Chaam
Tel. 0161 - 492 508
E-mail: boekhouding@ackoijen.nl